Πέμπτη, Μαΐου 02, 2024

Υποκόμοι(…στές)! Πρωτοφανής επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ από τον Άρη Πορτοσάλτε για να βγει “λάδι” η Διοίκηση Ζούλα





Το μένος του για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ επέδειξε από το τηλεπαράθυρο του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε καθώς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση για το γεγονός ότι την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων (1/5) δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η θεία λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε άθλια, ηλιθιώδη και απάνθρωπη την απόφαση «να στερήσουν από ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία τη λειτουργία της Μεγάλης Τέταρτης».

Μάλιστα, επιχείρησε να δώσει και «ιδεολογικό» περιτύλιγμα στο γεγονός κατηγορώντας τους εργαζόμενους για «ιδεοληψία» και απόφαση με «συμπλεγματικά ιδεολογικό πρόσημο».

Μόνο που η διοίκηση Ζούλα επέλεξε να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης καθώς δεν ζήτησε εξαίρεση. Αντίθετα η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης μεταδόθηκε κανονικά από την ΕΡΑ μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει το Πρώτο Πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοφώνου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, όμως, μάλλον δεν μπορεί να τα βάλει με τη διοίκηση Ζούλα και επέλεξε να συκοφαντήσει τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Πηγή: avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου