Δευτέρα, Μαΐου 06, 2024

Eurovision 2024: Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα τρεις ημέρες πριν από τον ημιτελικό Η Ελλάδα φαίνεται να «κλειδώνει» τουλάχιστον τη θέση της στο top 10, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχήματα για τη Eurovision 2024.




EBU | Eurovision Song Contest | Alma Bengtsson

 


Γράφει ο Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
 


Το βράδυ της Πέμπτης (09/05), η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2024 και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του θεσμού, ο οποίος θα γίνει δύο βράδια αργότερα στο Μάλμε της Σουηδίας.

Με την ίδια, πάντως, να έχει μιλήσει για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή στη Eurovision 2024 κατά τη δεύτερη πρόβα της, τα πράγματα δείχνουν καλά ως προς τα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, το τραγούδι της Ελλάδας με τίτλο «Ζάρι» βρίσκεται στην ένατη θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 με απόδοση 61.


Αναλυτικά, στην κορυφή των στοιχημάτων όσον αφορά στις πιθανότητες νίκης είναι η Κροατία με απόδοση 3 – απόδοση που θεωρείται σχετικά υψηλή για την περίοδο που διανύουμε. Έτσι, φαίνεται ότι, φέτος, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση είναι η Ελβετία με απόδοση 4,5 και στην τρίτη θέση έχει πλασαριστεί η Ουκρανία με απόδοση 5,5. Η πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 κλείνει με την Ιταλία στην τέταρτη θέση (απόδοση 6,5) και την Ολλανδία στην πέμπτη θέση (απόδοση 13).
ADVERTISEMENT










Επίσης, στην έκτη θέση των στοιχημάτων για τη Eurovision 2024 είναι η Γαλλία με απόδοση 21 και στην έβδομη θέση έχει περάσει η Ιρλανδία με απόδοση 26. Μία θέση πάνω από την Ελλάδα, δηλαδή στην όγδοη θέση, βρίσκεται το Ισραήλ με απόδοση 34 και στη δέκατη θέση είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 81.

Eurovision 2024, Eurovision, Eurovision 2024 Στοιχήματα, Eurovision Στοιχήματα, Eurovision 2024 Ελλάδα, Eurovision Ελλάδα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου