Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

Συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού για φραστική επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού - Αναζητείται ακόμη ένας Στη σύλληψη οπαδού του Ολυμπιακού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα προηγήθηκαν του Game 4 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.





 
 


Στη σύλληψη ενός οπαδού του Ολυμπιακού, ενώ αναζητείται ακόμη ένας, προχώρησε η Αστυνομία, επειδή επιτέθηκαν λεκτικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την είσοδό της στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του 4ου τελικού της Basket League.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βραδινές ώρες Τετάρτης (12/6) ένας 31χρονος για παράβαση του αθλητικού νόμου.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο, ο 31χρονος, μαζί με έναν ακόμη άνδρα που αναζητείται, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση κατά την άφιξη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως είχαν καταγγείλει οι «πράσινοι».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Παναθηναϊκός: «Φραστική επίθεση από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού»

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης (12/6) κατήγγειλε επίσημα ότι η αποστολή της ομάδας δέχθηκε φραστική επίθεση από διαπιστευμένους των γηπεδούχων.



Μάλιστα, οι «πράσινοι» ανάρτησαν στα social media σχετικό υλικό. Σε αυτό ακούγονται ύβρεις προς τον Κώστα Σλούκα, ένας ρατσιστικός χαρακτηρισμός προς τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και ένα σεξιστικό σχόλιο εναντίον του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η ένταση προκλήθηκε κατά την άφιξη και είσοδο της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, για τον κρίσιμο τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.


Δείτε την ανάρτηση-καταγγελία των «πράσινων»:





Σε Game 5 οι τελικοί της Basket League μετά την «πράσινη απόδραση»

Ένας συναρπαστικός τέταρτος τελικός για την Basket League έγινε το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 88-85 του Ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα αυτό στέλνει τη σειρά σε Game 5, την Παρασκευή (14/6, 21:15), στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2023-24. Έτσι, ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του.


Μόλις μια φορά στο παρελθόν έχει γυρίσει σειρά τελικών από 0-2. Ήταν τη σεζόν 2001-02, όταν η ΑΕΚ είχε καταφέρει να φτάσει στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Basket League: Η σειρά των τελικώνGame 1: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 84-89
Game 2: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 92-86
Game 3: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 83-76
Game 4: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 85-88
Game 5: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 14/6 στις 21:15

Αν και τα στατιστικά των ομάδων σε πολλές κατηγορίες είναι παρεμφερή, τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό έκαναν τα δίποντα, τα οποία επέλεξε περισσότερο σε σχέση με τα τρίποντα, αλλά και η αστοχία του Ολυμπιακού από τη γραμμή των ελεύθερων βολών.

Ειδικότερα, οι νικητές «πράσινοι» σούταραν με 24/37 στα δίποντα, 9/17 στα τρίποντα και 13/17 στις βολές. Επίσης, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν μάζεψαν 29 ριμπάουντ (22 αμυντικά και 7 επιθετικά), μοίρασαν 17 ασίστ, ενώ έκαναν 5 κλεψίματα, 6 μπλοκ, 11 λάθη και 27 φάουλ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σούταρε με 15/31 στα δίποντα, 11/28 στα τρίποντα και στις 22/35 βολές. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» μάζεψαν 30 ριμπάουντ (16 αμυντικά και 14 επιθετικά), μοίρασαν 19 ασίστ, ενώ είχαν 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 6 λάθη και 18 φάουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου