Κυριακή, Ιουνίου 16, 2024

Μηταράκης: «Αμφισβητεί» την Σακελλαροπούλου – «Yπάρχουν πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς»




Με έναν σαφή τρόπο αμφισβήτησε την νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Νότης Μηταράκης, στο φόντο του αρνητικού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή της στις ευρωεκλογές.

Ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ άνοιξε το θέμα στον ΑΝΤ1 και τη Φαίη Μαυραγάνη, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Παναγιωτόπουλου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως «υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, τα οποία έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Νομίζω είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν αυτή ωριμάσει».

Μετά τις ευρωεκλογές και το αρνητικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ με την μεγάλη αποχή των δικών της ψηφοφόρων ανοίγει η συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας.
Η κουβέντα σχετικά με το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αποτελεί τον πρώτο πολιτειακό παράγοντα της χώρας για την περίοδο 2025-2030 θα έχει πολιτικό ενδιαφέρον.

Το πρόσωπο που θα είναι η πρόταση της ΝΔ για την περίοδο 2025-2030, όπως όλα δείχνουν, θα τροφοδοτήσει έντονες διεργασίες στην κυβερνητική… πολυκατοικία καθώς το φθινόπωρο, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του και η επιλογή θα είναι κομβική για τη συσπείρωση του κόμματος καθώς πολλά στελέχη στο παρασκήνιο ασκούν κριτική στην κ. Σακελλαροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου