Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Πλυμένο το φονικό μαχαίρι - Ανακρίνεται η αδελφή του 46χρονου Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία ενός 46χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του, στην Νέα Σμύρνη.





Eurokinissi

 

 


Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9), ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.


Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι τον 46χρονο, βρήκε νεκρό η αδερφή του, η οποία φέρεται να είναι γνωστή Παραολυμπιονίκης.

Εκείνη ήταν που στη συνέχεια ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και αυτοί με την σειρά τους το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.








Τα δύο αδέρφια είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει γονείς τους, ενώ ο Δήμος φέρεται να είχε βάλει την γυναίκα να εργάζεται στο γήπεδο μπάσκετ όπου σκούπιζε το παρκέ.


Στο διαμέρισμα που διέμεναν τα δύο αδέρφια δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και έτσι ως βασική ύποπτος μοιραία εξετάζεται η αδελφή του θύματος, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου εξετάζεται από ψυχολόγο, καθώς είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί της λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται πως το μαχαίρι που στέρησε τη ζωή του 46χρονου, ήταν κουζινομάχαιρο το οποίο βρέθηκε πλυμένο στην κουζίνα.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής, με την αδερφή του θύματος να καταθέτει στις Αρχές.



Σε σοκ οι γείτονες

Οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στο iEidiseis είπαν:

«Ο 46χρονος ζούσε μαζί με την αδελφή του στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Οι γονείς τους είχαν πεθάνει εδώ και μερικά χρόνια και ζούσαν μόνοι τους. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να έχει συμβεί. Τόσο το θύμα όσο και η αδελφή του ήταν δύο ήσυχα παιδιά που ποτέ δεν είχαν ενοχλήσει κανέναν. Χαιρετούσαν όλο τον κόσμο».

Δείτε εικόνες από το σημείο:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου