Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Πανηγύρι με τον Εργκίν Αταμάν χθες βράδυ στην Κύπρο - Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς (δείτε βίντεο) Έσυρε τον χορό ο Εργκίν Αταμάν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σε εκδήλωση στην Κύπρο.




TikTok | pao_bc

 

 


Στην Κύπρο βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» και ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Ειδικότερα, οι Κύπριοι διοργανωτές, το βράδυ του Σαββάτου (14/9), παρέθεσαν δείπνο προς τις ομάδες του τουρνουά, δηλαδή προς τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μάλιστα, δεν δίστασε να χορέψει και παραδοσιακούς χορούς, όπως φανερώνουν και τα βίντεο που ακολουθούν.

Αποθεωτική υποδοχή του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έτυχε θερμής υποδοχής στην Κύπρο καθώς περισσότερα από 500 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και υποδέχθηκαν με συνθήματα τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του Κώστα Σλούκα.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή στην Κύπρο, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

  • Κυριακή 15/9: Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου (19:00, COSMOTE SPORT 7HD)

  • Δευτέρα 16/9: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:30, COSMOTE SPORT 7HD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου