Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Εκλογές ΗΠΑ: Η Τέιλορ Σουίφτ «έμπνευση» για τα συνθήματα της Κάμαλα Χάρις Η Τέιλορ Σουίφτ «αλλάζει τις ισορροπίες» στις εκλογές στις ΗΠΑ.





Evan Agostini / ASSOCIATED PRESS

 

 


Η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις για τις εκλογές στις ΗΠΑ δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ.

Η στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Κάμαλα Χάρις «έπιασε» τόπο μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς μετά τη δημόσια δήλωση της τραγουδίστριας η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις κυκλοφόρησε αφίσες χρησιμοποιώντας συνθήματα εμπνευσμένα ή και δανεισμένα από άλπουμ της.


Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Επιτροπή των Δημοκρατικών ανήρτησε διαφημιστική πινακίδα στην Times Square της Νέας Υόρκης με φωτογραφία της 59χρονης Χάρις, πάνω από τη φράση «Είμαστε στην εποχή της Κάμαλα» (δανεισμένο από τις «εποχές» - eras- της δισκογραφικής πορείας της Τέιλορ Σουίφτ).

Μια δεύτερη εικόνα δείχνει ένα κοντινό πλάνο της Χάρις και λέει από κάτω «A New Way Forward… Ready For It?», με αναφορά στο τραγούδι που κέρδισε το Grammy το 2017 από το άλμπουμ της «Reputation».


Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες δύο διαφημιστικές πινακίδες εμπνευσμένες από τη Σουίφτ στο Λας Βέγκας.

Η σούπερ σταρ δεν είχε εκδηλώσει στήριξη εν όψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, όμως έσπασε τη σιωπή της μετά το debate την Τρίτη.


«Θα στηρίξω την Κάμαλα Χάρις γιατί αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω» έγραψε στο Instagram υπογράφοντας «άτεκνη γατομάνα».

Η ανακοίνωσή της συγκέντρωσε 9,3 εκατομμύρια likes ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έσπευσαν να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις εκλογές, με τα αποτελέσματα από τις εγγραφές που έγιναν μέσα σε λίγες μόνο ώρες να αποτυπώνουν την επιρροή της Τέιλορ Σουίφτ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου