Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024

Μαρία Μενούνος: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της (φωτογραφίες) Η Μαρία Μενούνος έφερε την κόρη της για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Instagram @mariamenounos

 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια έφερε για πρώτη φορά την ενός έτους κόρη της, Αθηνά - Αλεξάνδρα για να γνωρίσει τους συγγενείς της.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη που τρέφει για το χωριό του πατέρα της, το Άκοβο, στην Αρκαδία. Εκεί πραγματοποίησε και τον γάμο της πριν από 6 χρόνια. Ενώ αγαπά πολύ τους συγγενείς της και δεν χάνει την επαφή μαζί τους.


«Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς στην Ελλάδα ?? Ένα τόσο ξεχωριστό ταξίδι καθώς κατάφερε να επισκεφθεί το χωριό μας, τον Άκοβο, και το σπίτι που έφτιαξε ο μπαμπάς μου για τη μαμά του- και να συναντήσει τη θεία μου Ελένη και τον παπά μας εκεί.

Τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις που ξέρω ότι πάντα θα λατρεύω. Και ω Θεέ μου, αυτά τα σύκα στο σπίτι του θείου μου ήταν πεντανόστιμα! ❤️», έγραψε στην πρώτη της δημοσίευση από το χωριό του πατέρα της.


Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα μέσω παρένθετης στις 23 Ιουνίου 2023. Κράτησε από την πρώτη στιγμή την κόρη της στην αγκαλιά της και της έδωσε το όνομα Αθηνά - Αλεξάνδρα. Μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντέργκαρο ζουν στιγμές ευτυχίας μετά από τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της.

Όπως είχε αποκαλύψει, είχε κάνει τρεις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης και σταμάτησε όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, το 2017. Λίγο μετά πήρε την απόφαση για την παρένθετη μητέρα. Ενώ τον Ιανουάριο του 2023 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας κι έτρεμε στην σκέψη πως δεν θα γνώριζε ποτέ την κόρη της.
Δείτε τις φωτογραφίες της Μαρίας Μενούνος:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου