Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ… ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΡΕΦΕΝΕ!


ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗ ΝΔ…

Είπαμε να μην βγάζουμε τα «άπλυτα» της γαλάζιας παράταξης, τώρα που…ανασυντάσσεται, αλλά συμβαίνουν απίθανα πράγματα και το Fimotro γίνεται αποδέκτης οργισμένων...
διαβημάτων από πολύ σοβαρά στελέχη της ΝΔ τα οποία θεωρούν (και με το δίκιο τους) ότι υφίστανται εξευτελιστική μεταχείριση από τη νέα ηγεσία.
Προ ολίγων ημερών λοιπόν, κλήθηκαν σε επείγουσα σύσκεψη στη Συγγρού, πρώην γενικοί και ειδικοί γραμματείς υπουργείων, διοικητές οργανισμών επί κυβέρνησης Σαμαρά και άλλα τεχνοκρατικά στελέχη που πρόσκεινται στην Συγγρού, προκειμένου να ενημερωθούν, υποτίθεται, για την πολιτική κατάσταση. Οι άνθρωποι μαζεύτηκαν αδιαμαρτύρητα και περίμεναν με 45 περίπου λεπτά καθυστέρηση να εμφανιστούν οι…πρωτοκλασάτοι κομισάριοι.
Στο πάνελ λοιπόν των…διαφωτιστών, προσήλθε ο εκπρόσωπος, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο νεοεκλεγείς γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Καραθάνασης και…kinder bueno έκπληξη, η νέα…μεταγραφή του Κυριάκου, ο πρώην γκαλοπατζής του Mega και νύν «σύμβουλος του προέδρου» Τακης Θεοδωρικάκος.
Οι δύο πρώτοι με το που έφτασαν καθυστερημένοι, άρχισαν να κοιτούν το ρολόι τους, επικαλούμενοι…ανειλημμένες υποχρεώσεις! Ο κύριος Τάκης της GPO, γνωστός για τις... εύστοχες προβλέψεις του, άρχισε να εξηγεί ότι η ΝΔ βρίσκεται ενώπιον ενός εκλογικού θριάμβου, καθότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει σημεία διάλυσης και αποσύνθεσης.
Αράδιασε τους πίνακες, ανέλυσε τις καμπύλες και συμπερασματικά «έχρισε» τον Κυριάκο πρωθυπουργό δια απλού περιπάτου. Οι άλλοι δύο κάτι ψέλλισαν για την πολιτική και επικοινωνιακή υπεροχή της ΝΔ και έσπευσαν να αποχωρήσουν για να σπεύσουν στα…υψηλά τους καθήκοντα. Μόνος και έρημος απέμεινε ο Καραθανάσης να αναλύει την νέα «φιλοσοφία» στην οικονομική διαχείριση του κόμματος.
Απέφυγε βέβαια να διευκρινίσει πότε θα γίνει η περιβόητη «μετακόμιση», αλλά στο τέλος έφτασε να διεκτραγωδεί την τραγική οικονομική κατάσταση του κόμματος, ζητώντας συνδρομή από τα πρώην κυβερνητικά στελέχη με την υπόσχεση ότι θα ξαναδούν εξουσία! Προσωρινό ρεφενέ δηλαδή, για τις πολύτιμες υπηρεσίες των…Θεοδωρικάκων.
Οι προσκεκλημένοι έμειναν εμβρόντητοι ανταλλάσσοντας βλέμματα μεταξύ τους και προσπαθώντας να καταλάβουν αν ονειρεύονται. Το τι έγινε μετά, δύσκολο να περιγραφεί.
Πάντως στο Fimotro έσπασαν τα... τηλέφωνα και γι αυτό αναγκαζόμαστε, έστω και με καθυστέρηση κάποιων ημερών, να επισημάνουμε την…ασυνήθιστη πρακτική με την ελπίδα κάποιος να τους…μαζέψει!

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου