Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Στην πόρτα συνάντησε τον δολοφόνο της η 51χρονη στη Μάνδρα – Σε προσωπικά κίνητρα στρέφονται οι έρευνες





Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε μία 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από όπλο στο κεφάλι, στην αυλή του σπιτιού της στην Μάνδρα
Η 51χρονη με τον πρώην σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία και ποδοσφαιρικό παράγοντα, φέρεται να είχε άριστες σχέσεις
Χρήματα και κινητό τηλέφωνο βρέθηκαν πάνω της...

Σε προσωπικά ή ερωτικά κίνητρα αποδίδουν οι αστυνομικοί τη δολοφονία της 51χρονης τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μάνδρα Αττικής.

Το θύμα ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία και τοπικού ποδοσφαιρικού παράγοντα της περιοχής, με τον οποίο είχαν χωρίσει πριν από 17 χρόνια, ενώ είχαν μαζί δύο παιδιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 51χρονη διατηρούσε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 51χρονη διασκέδαζε μαζί με μια φίλη της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε και αποφάσισαν να επιστρέψουν. Άφησε τη φίλη της στο σπίτι της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο δικό της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα στη Μάνδρα. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της, βγήκε από αυτό και κινήθηκε προς την είσοδο του σπιτιού όπου φαίνεται να ήρθε αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της. Ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι από κοντινή απόσταση στο στόμα και στο μάτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9mm.

Τη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη στην είσοδο του σπιτιού της, λίγο μετά τις 7.00 το πρωί της Πέμπτης, μία γειτόνισσα και ειδοποίησε την αστυνομία. Την έρευνα της υπόθεσης έχουν αναλάβει αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν το συμβάν, αξιολογούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η 51χρονη είχε πρόσφατα διακόψει τη σχέση της με έναν άνδρα, ο οποίος ωστόσο συνέχιζε να την ενοχλεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 51χρονη είχε απευθυνθεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να γίνουν συστάσεις στον συγκεκριμένο άνδρα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν πλέον ως πιθανό να πρόκειται για έγκλημα πάθους ή έγκλημα με προσωπικό κίνητρο και αναζητούν περισσότερα στοιχεία για τη ζωή του θύματος και τον περίγυρό της ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/stin-porta-synantise-ton-dolofono-tis-i-51chroni-sti-mandra-se-prosopika-kinitra-strefontai-oi-ereynes/#ixzz5GUn1dWSW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου