Κυριακή, Ιουνίου 13, 2021

Η συνάντηση της οργής: Ξέσπασε στον Χρυσοχοΐδη ο έξαλλος Μητσοτάκης – Το μήνυμα του Μαρινάκη που δείχνει το τέλος



Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως σας έχει πληροφορήσει ήδη η στήλη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που απέτυχε στην τρέχουσα θητεία του στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη, θα αποτελέσει παρελθόν στον επικείμενο ανασχηματισμό. Δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο, οπότε θα πάει στο σπίτι του.

Την παραπάνω πληροφορία έρχεται να επιβεβαιώσει ένα δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας powergame.gr, που βρίσκεται κοντά στον εφοπλιστή και γνωστό στιχουργό, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φαίνεται ότι το “σύστημα Μαρινάκη” που διατηρεί στενές σχέσεις με το “σύστημα Μαξίμου” έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρωθυπουργό.

Διαβάστε τι γράφει το powergame.gr:


Έργα και όχι λόγια ζήτησε όπως μαθαίνω ο πρόεδρος Κυριάκος από τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τα απανωτές δολοφονίες, αλλά και την αυξημένη (σκληρή) εγκληματικότητα. Δεν ξέρω αν οι δυο άντρες συναντήθηκαν για να συζητήσουν το όλο πρόβλημα. Μάλλον όχι γιατί όπως με πληροφορεί αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, ο Μητσοτάκης, ήταν σχεδόν εξοργισμένος με τον υπουργό του.
-Κάποιοι μάλιστα λένε ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός ζήτησε εγγραφή ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας. Επίσης ο ένοικος του Μαξίμου σε κουβέντες που είχε με ανθρώπους των media , αποκάλυπτε ότι έχει δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στον υπουργό Μιχάλη. Ορισμένοι θεωρούν ότι οι «κατευθύνσεις» είχαν μορφή τελεσιγράφου και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
- Advertisement -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου