Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021

Συγχαρητήρια σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη από τον εκπρόσωπο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρι Κουρτζίδη




Τι δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης, για τις επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών στο Grand Slam του Roland Garros.


Τις επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών στο Grand Slam του Roland Garros σχολίασε ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης.

«Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μην κατέκτησε το φετινό τρόπαιο του Roland Garros, ωστόσο, κατέκτησε το σεβασμό και το μέλλον! Κέρδισε τις καρδιές όλων των Ελλήνων και όχι μόνο. Έδειξε απέναντι στον κορυφαίο αθλητή του τένις, όπως και σε ολόκληρη την Υφήλιο, τι θα πει να μάχεσαι ως Έλληνας. Ο Στέφανος και η Μαρία Σάκκαρη σήκωσαν και σηκώνουν την Ελλάδα πιο ψηλά στην παγκόσμια κοινότητα», αναφέρει ο κ. Κουρτζίδης.


«Και οι δύο Έλληνες αθλητές απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο. Τίποτα δεν μπορεί να είναι ακατόρθωτο. Ό,τι όταν θέλουμε, βρίσκουμε τον τρόπο να πετυχαίνουμε. Αρκεί να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με πίστη, υπομονή και επιμονή. Αρκεί να μην εγκαταλείπουμε τη μάχη για τα όνειρα μας», προσθέτει.

«Ο Στέφανος και η Μαρία, μάς κάνουν καθημερινά περήφανους. Το μέλλον τους ανήκει. Είναι δικό τους. Βήμα-βήμα το κατακτούν γιατί το αξίζουν. Συγχαρητήρια στους ίδιους, στους συνεργάτες και τους γονείς τους», καταλήγει ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου