Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ζάκυνθο – Ελεύθερος ο δεύτερος κατηγορούμενος (video)




Φωτογραφία-ντοκουμέντο των δραστών της δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο


Το OPEN έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη μηχανή με τους δύο δράστες της δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη (πέρυσι τον Ιούνιο), συζύγου του επίσης δολοφονημένου Ντίμη Κορφιάτη, στη Ζάκυνθο.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που είναι από κάμερα ασφαλείας φαίνονται οι δύο εκτελεστές της 37χρονης πάνω στη μηχανή φορώντας λευκά κράνη και στολές μηχανής, προκειμένου να μοιάζουν περισσότερο με αστυνομικούς για να μην κινήσουν υποψίες.

.



Απολογήθηκε και έμεινε ελεύθερος ο δεύτερος κατηγορούμενος

Την ίδια ώρα, οι απολογίες των συλληφθέντων για την υπόθεση συνεχίστηκαν, με τον δεύτερο κατηγορούμενο (ο πρώτος προφυλακίστηκε το Σάββατο) να μένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 5.000 ευρώ, παρουσία δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του).


Σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση τα όσα είπε ο Χρήστος Μαυρομάτης, συνήγορος του δεύτερου κατηγορούμενου, φέρεται να είχε «περιφερειακό ρόλο» στην υπόθεση, αφού στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθεί το σκάφος που μετέφερε από την Αθήνα στον Πύργο, (με το οποίο οι δράστες μετέβησαν στη Ζάκυνθο για τη δολοφονία).

Τη Δευτέρα συνεχίζονται οι απολογίες με τους υπόλοιπους συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου