Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2023

Πονηρή… απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον Κασσελάκη με αφήγημα της “Ομπρέλας”: Είσαι μεταπολιτική





«Ζητάει την άρση της στήριξης σε μία υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ» απαντά με θράσος για τον Αχιλλέα Μπέο η Νέα Δημοκρατία, κρυπτόμενη πίσω από το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη στήριξη στο πρόσωπό του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σε μια απάντηση ντροπή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, στον απόηχο του σάλου με το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να πιάνεται στα χέρια με πλημμυροπαθή στο Βόλο.

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη για τον Αχιλλέα Μπέο και αντί να ζητήσει να βγει εκτός κούρσας ο τραμπούκος δήμαρχος, εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!». Υιοθετεί δηλαδή η Νέα Δημοκρατία στην απάντησή της το αφήγημα της Ομπρέλας” κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ότι εκπροσωπεί την μεταπολιτική.



Προφανώς η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήραν την εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Πατούλη για εκείνο το ζεϊμπέκικο, αλλά για τον Αχιλλέα Μπέο, που μοιράζει σφαλιάρες στους ταλαιπωρημένους και αφημένους στην τύχη τους, πολίτες, κάνουν τα στραβά μάτια!





Και συνεχίζει: «Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος».

Ολόκληρη η απάντηση της ΝΔ στον Κασσελάκη:
«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών.»

Η ανάρτηση Κασσελάκη:
«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με πληροφορίες από iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου