Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2023

«Γαλάζιος» συναγερμός για Χαρδαλιά: Ή βγαίνει από την Κυριακή ή κινδυνεύει! Τον Γιώργο Ιωακειμίδη θεωρεί ως βασικό του αντίπαλο ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.





Eurokinissi | Γιώργος Κονταρίνης

 


 


Τα δίνει όλα για την επικράτηση του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο γύρο το Mέγαρο Μαξίμου, χρησιμοποιώντας τόσο τον κομματικό και τον κρατικό μηχανισμό, όσο και τα φίλια μέσα ενημέρωσης.


Ο στόχος δεν είναι μόνο ο πολιτικός αντίκτυπος από τυχόν εκλογή του «γαλάζιου» υποψήφιου στην Περιφέρεια Αττικής, όπου κατοικεί και ψηφίζει πάνω από το ένα τρίτο των κατοίκων και των ψηφοφόρων της χώρας. Είναι ο κίνδυνος να μην εκλεγεί αν δεν βγει στις 8 Οκτωβρίου. Γιατί το φοβάται αυτό το Μαξίμου;




Γιατί θεωρεί πως η εκλογή δημάρχου σε δήμους με μεγάλο πληθυσμό, όπως στο Περιστέρι, στη Βουλιαγμένη, στη Γλυφάδα και αρκετούς άλλους θα κριθούν από την πρώτη Κυριακή και συνεπώς είναι πιθανόν πολλοί «γαλάζιοι» ψηφοφόροι δεν θα έχουν κίνητρο να πάνε στις κάλπες τη δεύτερη Κυριακή, μόνο και μόνο για να ψηφίσουν περιφερειάρχη!

Πολύ περισσότερο που, όπως δείχνουν οι μετρήσεις του Νίκου Χαρδαλιά, δεύτερος στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου θα είναι ο Γιώργος Ιωακειμίδης, με πολυσυλλεκτικότητα στους ψηφοφόρους και με μεγάλη εκτίμηση σε πολλούς δημάρχους της ΝΔ!

Ή πρώτη Κυριακή ή ...κίνδυνος, λοιπόν!



Β. Σκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου