Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2023

Κίνδυνος για τον Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη Δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να χάνει τη Θεσσαλονίκη στον β' γύρο από τον Στέλιο Αγγελούδη, αλλά και να είναι ντέρμπι με τον Σπύρο Πέγκα!




Eurokinissi | Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

 


Στα «Παιχνίδια Εξουσίας» είχαμε γράψει προ μηνός πως το Μαξίμου ανησυχεί ιδιαίτερα για έναν πολύ μεγάλο δήμο, καθώς ο δήμαρχος, κατά το κοινώς λεγόμενο, δεν τραβάει. Οι «ψαγμένοι» αναγνώστες κατάλαβαν πως μιλούσαμε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και όλες οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το επιβεβαιώνουν πλήρως.


Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας εμφανίζει «δομικά προβλήματα» και έχει - σύμφωνα με τους δημότες - όχι ικανοποιητικό έργο. Στον δεύτερο γύρο εμφανίζεται να χάνει από τον Στέλιο Αγγελούδη, αν αυτός είναι ο αντίπαλός του, και να γίνεται ντέρμπι αν αντίπαλός του είναι ο Σπύρος Πέγκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον οποίο είναι ένα εμβληματικό πρόσωπο για την πόλη, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Οι εκτιμήσεις είναι πως αν αλληλοϋποστηριχτούν στον β' δεύτερο γύρο οι Στέλιος Αγγελούδης και Σπύρος Πέγκας, όποιος δηλαδή περάσει στον β' γύρο να στηρίξει τον άλλο, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και η Ν.Δ. θα χάσουν τη Δημαρχία!




Υ.Γ.: Θα πείτε δεν είναι αυτονόητο να αλληλοϋποστηριχτούν στον β' γύρο Στέλιος Αγγελούδης και Σπύρος Πέγκας; Η λογική λέει ναι. Οι πληροφορίες όμως επιμένουν, παρότι δεν τις πιστεύουμε, πως από την κίνηση του Στέλιου Αγγελούδη υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις...

Β. Σκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου