Σάββατο, Μαρτίου 02, 2024

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα η παρέμβασή του για τη Μεταπολίτευση στο συνέδριο της «Καθημερινής» Σε συνέδριο για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη Μεταπολίτευση στην Ελλάδα θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.





Eurokinissi | Τατιάνα Μπόλαρη

 
 


Στο τριήμερο συνέδριο που διοργανώνουν η εφημερίδα «Καθημερινή» από κοινού με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics (LSE), με τίτλο «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά», θα μιλήσει σήμερα (02/03) ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα θα αρχίσει στις 10:30 και πρόκειται να συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο της εφημερίδα «Καθημερινή», Ξένια Κουναλάκη, στο πλαίσιο του εν λόγω τριήμερου συνεδρίου, το οποίο άρχισε την Πέμπτη (29/02) και ολοκληρώνεται το Σάββατο (02/03) στην Εθνική Πινακοθήκη.


Υπενθυμίζεται ότι η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου απαρτίζεται από τον καθηγητή και διευθυντή του ΜΙΕΤ Κώστα Κωστή, τον καθηγητή Μαρκ Μαζάουερ, την εκτελεστική διευθύντρια του Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Ελέιν Παπούλιας, τον καθηγητή του LSE Κέβιν Φεδερστόουν, τον ιδρυτή και πρόεδρο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφώ, Συμεών Τσομώκο, καθώς και τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδοθούν μέσω της ιστοσελίδας της εφημερίδας «Καθημερινή» – κάνετε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου