Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

Η πανηγυρική δικαίωση του Αλέξη Κούγια!





Είχε προβλέψει με βεβαιότητα πως έρχεται το τέλος για εγκληματική οργάνωση

Ο Αλέξης Κούγιας βιώνει εδώ και μερικές ώρες τη μεγαλύτερη ίσως δικαίωσή του. Βασικά, βγάλτε το «ίσως». Γιατί πράγματι αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση του Αλέξη Κούγια, και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς από το να την αναγνωρίσουμε και να τη σημειώσουμε.

Δεν πάει πολύς καιρός. Ο Ολυμπιακός είχε περάσει από την… εχθρική γι’ αυτόν έδρα της Λαμίας κερδίζοντας δύσκολα με… 1-5. Μετά το τέλος του αγώνα ο αντιπρόεδρος και «νούμερο δύο» (κατά δήλωσή του) της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μία… μοναδική για τον ίδιο στιγμή στάθηκε αγέρωχος μπροστά τις κάμερες και αποκάλυψε ότι «έρχεται το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο». Φάνηκε βέβαιος στην τοποθέτησή του τότε.

Λίγοι τον πίστεψαν… Λίγοι στάθηκαν κοντά του! Λίγες εβδομάδες μετά, πριν καν φύγει ο Απρίλης, πριν καν έρθει το Πάσχα, η Ελλάδα βλέπει όντως το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης να έρχεται! Αμέσως το μυαλό όλων πήγε εκείνο το απόγευμα στη δήλωση του Αλέξη Κούγια στην, ηλιόλουστη, τότε, Λαμία.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, η διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, δείχνει άσχημα μπλεγμένη και ένας άνθρωπος, ένας ποινικολόγος, ένας αντιπρόεδρος, ένας άνθρωπος, ο Αλέξης ο Κούγιας σε μια γωνιά δέχεται την αναγνώριση του ελληνικού λαού, επειδή πρώτος είχε προβλέψει το τέλος – και μάλιστα σύντομο – της εγκληματικής οργάνωσης!

Αναγνωρίζουμε και τιμούμε αυτή την πρόβλεψη, περιμένοντας τη συνέχεια των εξελίξεων σε αυτή την υπόθεση…

Πηγή: aek365


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου