Πέμπτη, Μαΐου 23, 2024

Ο Κασσελάκης στη Βουλή - Τι θα κάνει την Παρασκευή Γιατί θα πάει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 
 


Για μια σκληρή αναμέτρηση στα κοινοβουλευτικά «αλώνια» ετοιμάζονται στην Κουμουνδούρου ενόψει της προ ημερήσιας συζήτησης στη Βουλή αύριο Παρασκευή. Το θέμα το έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ - η ακρίβεια που σαρώνει στο πέρασμα της την κοινωνία. Γεγονός αναμφισβήτητο που αποτυπώνεται κυρίαρχα σε όλες τις δημοσκοπήσεις και «μαυρίζει» την εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει το στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτή την κοινοβουλευτική μάχη είναι το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποφασίσει, παρόλο που δεν είναι βουλευτής, να παραβρεθεί στη Βουλή. Σύμφωνα με τους επιτελείς της Κουμουνδούρου με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα, καθώς εκ των πραγμάτων θεωρείται σίγουρο πως η συζήτηση θα εξελιχθεί, εντέλει, σε μια σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση εφ΄ όλης της ύλης, δύο εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.


Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλές ημέρες από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε κίνηση-παρωδία τη γνωστή επιστολή Μητσοτάκη προς την πρόεδρο της Κομισιόν. Ένα γεγονός που αναμένεται να «σηκώσει» -εκτός των άλλων- με δυναμικό τρόπο η αξιωματική αντιπολίτευση στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου