Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

Γιάννης Παπαδόπουλος: Εκφώνησε στον ΣΚΑΪ στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων - Η θέση του προέδρου στην ΕΡΤ Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναχωρεί από τον ΣΚΑΪ για τη θέση του προέδρου στην ΕΡΤ.







 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ μετά από δύο χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Ο γνωστός δημοσιογράφος κατευθύνεται στην ΕΡΤ, όπου αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ζούλα.

Την Κυριακή 8/9 εκφώνησε το τελευταίο του δελτίο στο κανάλι του Φαλήρου. Αποχαιρέτησε στην αποφώνηση τους τηλεθετές, ενώ ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό.

 

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαδόπουλος είπε κλείνοντας το δελτίο: «Στο σημείο αυτό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε. Ακολουθούν το Καλό Νέο της ημέρας και η Πρόγνωση του καιρού με την μετεωρολόγο μας, Ματίνα Μπέρου.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την επικαιρότητα και από την ιστοσελίδα μας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω τον ΣΚΑΪ αλλά και εσάς για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους», πρόσθεσε.


Παράλληλα αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η επίσημη ανακοίνωση με την παρουσίαση και το βιογραφικό του νέου επικεφαλής της ΕΡΤ, τι οποίο είναι αρκετά πλούσιο σε τίτλους και προϋπηρεσία. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει την Τετάρτη 11/9 κατά τον απολογισμό της 5ετίας απο τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου