Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

Ο Μασκ αποθέωσε τη Μελόνι στη Νέα Υόρκη: «Love was in the air» έγραψε το Politico Ως «κάποια που είναι ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά» περιέγραψε ο Ίλον Μασκ την Τζόρτζια Μελόνι.





Michelle Farsi - AP

 
 


Αν κάποιοι κατάφεραν να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, κατά τη διάρκεια της απονομής βραβείων Global Citizen 2024 από το Atlantic Council στη Νέα Υόρκη, αυτοί ήταν οι Ίλον Μασκ και Τζόρτζια Μελόνι.

 

Ο δισεκατομμυριούχος παρουσίασε, μετά από αίτημα της Ιταλίδας πρωθυπουργού, τη βράβευσή της, στο πλαίσιο της οποίας προχώρησε σε εγκωμιαστικά σχόλια.


Ο Ίλον Μασκ έκανε λόγο για «κάποια που είναι ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά» και «αυθεντική, ειλικρινής και στοχαστική» και πως «αυτό δεν μπορεί πάντα να ειπωθεί για τους πολιτικούς».
















Από την πλευρά της, η Μελόνι μίλησε για την «πολύτιμη ιδιοφυΐα» του Μασκ με το Politico να κάνει λόγο για μία ιστορία «Love was in the air…».

Μελόνι και Μασκ έκατσαν δίπλα-δίπλα στο δείπνο του Atlantic Council και συζήτησαν, όπως φάνηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X (πρώην Twitter).







Οι δύο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με τη Μελόνι να υποδέχεται τον δισεκατομμυριούχο στην επίσημη κατοικία της στη Ρώμη πέρυσι, όπου συζήτησαν για θέματα όπως η υπογεννητικότητα στη Δύση και οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, ο Μασκ ήταν επίσης προσκεκλημένος ομιλητής σε ένα πολιτικό φεστιβάλ που διοργάνωσε το ακροδεξιό κόμμα της Μελόνι «Αδελφοί της Ιταλίας» τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου