Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2022

Αποκάλυψη Βαξεβάνη: Μέτοχος της άγνωστης Abacus τυγχάνει να είναι και αντιπρόεδρος της Actionaid που ίδρυσε η αδελφή του Μητσοτάκη




Αποκαλύψεις σχετικά με την άγνωστη δημοσκοπική εταιρεία που έκανε την “μεγάλη” δημοσκόπηση για λογαριασμό του Alpha, χρησιμοποιώντας δείγμα 303 ατόμων, κάνει ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης.
Όπως λέει στη μετοχική σύνθεση της Abacus συμμετέχει η κ.Χριστίνα Καράμπελα που τυγχάνει να είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος της Actionaid, την οποία ίδρυσε και υπήρξε πρόεδρος η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανάρτησή του:

“Μέτοχος της άγνωστης δημοσκοπικής Abacus είναι η κυρία Χριστίνα Καράμπελα η οποία τυγχάνει να είναι και αντιπρόεδρος της Actionaid στην οποία ιδρύτρια και πρόεδρος υπήρξε η αδελφή του πρωθυπουργού”





Στο ΓΕΜΗ, η εταιρεία εμφανίζεται να έχει ιδρυθεί το 2008, ωστόσο, τουλάχιστον ως προς το δημοσκοπικό κομμάτι, μέχρι τώρα ήταν ανενεργή.






Πληροφορίες πάντως θέλουν έναν εκ των μελών της διοίκησης της Abacus να έχει στενότατεες σχέσεις με σύμβουλο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει διατελέσει επίσης στέλεχος του Γραφείου Τύπου στο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

the FAQ team




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου