Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

Euroleague: Αυτές είναι οι 18 ομάδες της επόμενης σεζόν - Οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού Μια νέα προσθήκη για τη Euroleague 2024-25 - Η ομάδα που έμεινε εκτός.




ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI



 


Τις 18 ομάδες της σεζόν 2024-25 ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) η Euroleague, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Ανάμεσα στους συλλόγους που θα βρουν απέναντί τους οι δύο ελληνικοί, είναι η Παρί, η οποία κατέκτησε το Eurocup της φετινής περιόδου, όχι όμως και η Βαλένθια.


Αναλυτικά, στη διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς θα συμμετάσχουν οι Άλμπα Βερολίνου, Αναντολού Εφές, Μονακό, Μπασκόνια, Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρός Αστέρας, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρί, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Βίρτους Μπολόνια, Ζάλγκιρις Κάουνας.

«Καλώς ήλθες Παρί», ήταν το μήνυμα της EuroLeague, που θα έχει τρεις γαλλικές ομάδες.






𝗧𝗛𝗘 𝟭𝟴 𝗧𝗘𝗔𝗠𝗦 𝗙𝗢𝗥 𝗧𝗛𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟰-𝟮𝟱 𝗦𝗘𝗔𝗦𝗢𝗡 pic.twitter.com/h6JYPI6bj2— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) June 17, 2024



Σημειώνεται ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρόλο που έχει μόνιμο συμβόλαιο και αποτελεί βασικό μέτοχο της διοργάνωσης, παραμένει εκτός λόγω του στάτους που ισχύει για τους συλλόγους της Ρωσίας, το οποίο υφίσταται από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Euroleague: Συμβόλαιο μέχρι το 2040 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Σημειώνεται ότι τόσο σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, όσο και αύριο, Τρίτη 18 του μήνα, πραγματοποιείται συνεδρίαση στη Βαρκελώνη με τη συμμετοχή των 13 ομάδων-μελών, μεταξύ των οποίων ο θριαμβευτής της φετινής Euroleague Παναθηναϊκός και ο τρίτος Ολυμπιακός, στην οποία -μεταξύ άλλων- θα συζητηθεί εις βάθος και η προοπτική ανανέωσης των εγγυημένων συμβολαίων.


Ουσιαστικά, η ανανέωση των εγγυημένων συμβολαίων θα έχει διάρκεια έως το 2040. Επίσης, στο... μενού υπάρχουν και θέματα που αφορούν στο ρόστερ των ομάδων και το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου