Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

Μελάνια Τραμπ: Σπάνια εμφάνιση έναντι αδράς αμοιβής - Μίλησε σε ΛΟΑΤΚΙ Ρεπουμπλικανούς και πήρε 237.500 δολάρια «Μυστήριο» παραμένει ποιος έκοψε τις επιταγές υπέρ της Μελάνια - «Ηθικά αμφισβητήσιμη» η πληρωμή της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ




Αδρά πληρώθηκε η Μελάνια Τραμπ για να εκφωνήσει ομιλία σε προεκλογική εκδήλωση του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, που διεκδικεί για μία ακόμη φορά την προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNN, η τέως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, έλαβε εξαψήφιο ποσό για να ανέβει στη σκηνή και να «πείσει» τους Αμερικανούς ψηφοφόρους -κυρίως τους αναποφάσιστους- να στηρίξουν τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο που επιθυμεί να διαβεί για δεύτερη φορά το κατώφλι του Λευκού Οίκου.


Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, το γοητευτικό πρώην μοντέλο ήταν γενικά άφαντο... Ωστόσο, μία από τις λίγες φορές που εμφανίστηκε η Μελάνια σε πολιτική εκδήλωση αφορούσε την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και, όπως επισημαίνει το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης, το γεγονός ότι έλαβε χρήματα, ήταν μία ασυνήθιστη κίνηση για τη σύζυγο ενός υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ποιός «έκοψε» τις επιταγές στο όνομα της Μελάνια Τραμπ;

Φέτος, η Μελάνια Τραμπ μίλησε σε δύο πολιτικούς εράνους υπέρ του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων, σχολιάζει το CNN.



ΚλείσιμοΣε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, η Μελάνια φέρεται να έλαβε το ποσό των 237.500 δολαρίων, με την πληρωμή να καταχωρήθηκε ως «συμμετοχή σε ομιλία».

Οι τελευταίες αποκαλυπτικές πληροφορίες για τα οικονομικά του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρουν ότι η Μελάνια Τραμπ δέχθηκε χρήματα από την οργάνωση του κόμματος του συζύγου της «Log Cabin» -που τάσσεται υπέρ των συντηρητικών ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων- στο πλαίσιο ενός εράνου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος «έκοψε» την επιταγή στο όνομα της Μελάνια.


Ο Τσαρλς Μόραν, πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών «Log Cabin», είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα στο CNN ότι ουδέποτε η ομάδα του έδωσε αμοιβή στη Μελάνια καθώς επίσης αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Ο άλλος έρανος έγινε τον Ιούλιο για τη στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας (και άλλων κοινωνικών ομάδων), με έγκυρη πηγή να υποστηρίζει ότι τουλάχιστον ένα αίτημα έγινε σε δωρητή για παρόμοια πληρωμή.

Δεν είναι σαφές πάντως εάν η Μελάνια Τραμπ ήταν αυτή που έλαβε τελικά το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό για τις ομιλίες της.

Ηθικά «αμφισβητήσιμη» η πληρωμή στη Μελάνια Τραμπ για τις προεκλογικές της ομιλίες

Μέχρι στιγμής, το επιτελείο του Τραμπ που ασχολείται με την προεκλογική εκστρατεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος της συγκεκριμένης περιόδου.



Η πηγή είπε στο CNN ότι ο Ρικ Γκρένελ, πρώην πρεσβευτής στη Γερμανία και σύμμαχος του Τραμπ, ήταν αυτός που υπέβαλε το αίτημα για λογαριασμό της Μελάνια.

Πηγές ανέφεραν ότι ο Γκρένελ έχει βοηθήσει επίσης την τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και σε άλλα επιχειρηματικά της εγχειρήματα.

Οι ειδικοί σε θέματα χρηματοοικονομικής εκστρατείας και κυβερνητικής δεοντολογίας υποστηρίζουν πάντως ότι η πληρωμή της συζύγου ενός προεδρικού υποψηφίου για να εμφανιστεί σε πολιτικούς εράνους σε προεκλογική περίοδο είναι ασυνήθιστη, ηθικά αμφισβητήσιμη και θα έπρεπε, τουλάχιστον, να καταγράφεται σε επίσημα έγγραφα.

Στο τέλος του μήνα κυκλοφορούν τα απομνημονεύματά της

Οι πληροφορίες ότι η Μελάνια Τραμπ έλαβε χρήματα για να εκφωνήσει ομιλία σε πολιτικό έρανο, έρχονται λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, υπό τον τίτλο «Melania» που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Skyhorse Publishing.

«Η συγγραφή αυτών των απομνημονευμάτων ήταν ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι για μένα», είχε δηλώσει πρόσφατα η κυρία Τραμπ σε βίντεο που μοιράστηκε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κλιπ διάρκειας 48 δευτερολέπτων ξεκινά με τη Μελάνια Τραμπ να μιλά απευθείας στην κάμερα, ενώ στη συνέχεια προβάλλονται σκηνές από την πορεία της ως τέως «Πρώτη Κυρία» της στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού της στην Αφρική. Επιπλέον, φαίνονται και ορισμένα στιγμιότυπα από την εποχή που η ίδια έκανε καριέρα ως μοντέλο, στιγμές με τον γιο της, Μπάρον, αλλά και με τον Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει το «the Hollywood Reporter»

«Η ιστορία της Μελάνια Τραμπ είναι μια ιστορία ανθεκτικότητας και ανεξαρτησίας, αναδεικνύοντας τη δύναμή της και την ακλόνητη δέσμευσή της στον αληθινό της εαυτό» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου