Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές έστησαν στο ραντεβού την Ν. Κεραμέως - Γιατί την «σνόμπαραν» στη Βουλή Η ενημέρωση για τα εργασιακά φαίνεται ότι δεν έπεισε τους περισσότερους βουλευτές της ΝΔ για παρουσία.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 


Ούτε η μισή «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν βρέθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας στην προγραμματισμένη, εδώ και μέρες, συνάντηση με την Νίκη Κεραμέως και την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

 

Είναι λίγο δύσκολο να χαρακτηριστεί ως επιτυχές το εγχείρημα. Η ενημέρωση για εργασιακά ζητήματα προοριζόταν προς όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Αν εξαιρέσεις τα μέλη του κυβερνητικού σχήματος, θα έπρεπε να βρίσκονται στην αίθουσα πάνω-κάτω 115 βουλευτές της ΝΔ. Τα έμπειρα κοινοβουλευτικά μάτια έφτασαν να μετρούν, μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι πόρτες με το απαραίτητο χρονικό αβάντζο ως προς την ώρα προσέλευσης, μέχρι 45 «γαλάζιους» βουλευτές. Από τους «11» που υπέγραψαν την ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τα «κόκκινα δάνεια» στην ενημέρωση Κεραμέως βρέθηκαν οι Νικήτας Κακλαμάνης, Χρήστος Μπουκώρος, Βασίλης Γιόγιακας.




Στο κλίμα που βρίσκεται αυτές τις μέρες η ΝΔ στη Βουλή, πολύ μακριά από το να το χαρακτηρίσει κανείς εύκρατο, η σκέψη των «γαλάζιων» επιτελικών έδειξε να μην κόβει εισιτήρια. Με άλλα λόγια, δεν «αγκαλιάστηκε» από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Μηνύματα, σε κάθε περίπτωση, είναι αυτά που φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις.







Κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ σημείωναν πως οι συναντήσεις υπουργών με κυβερνητικούς βουλευτές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με ενημερώσεις από τους Άδωνι Γεωργιάδη, Σοφία Ζαχαράκη, Τάκη Θεοδωρικάκο.





Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ με την Νίκη Κεραμέως και την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας pic.twitter.com/gE0bUxsMg6— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) September 24, 2024

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου