Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2023

«Κίτρινη κάρτα» από Αυγενάκη Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει παράπονα για την αδυναμία απορρόφησης περισσότερων πόρων.




Sooc

 

 

Στη συμπλήρωση τριών μηνών στο τιμόνι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε Γενικούς Γραμματείς και Γενικούς Διευθυντές για έναν απολογισμό και επαναπρογραμματισμό των δράσεων του υπουργείου.
Ο επαναπρογραμματισμός κρίθηκε αναγκαίος λόγω των δεδομένων που δημιούργησε η καταιγίδα Daniel.


Φυσικά, με δεδομένο ότι πρέπει να βρεθούν χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες και την ευελιξία που δηλώνει ότι θα επιδείξει η ΕΕ στην προσπάθεια να μη χαθούν ευρωπαϊκοί πόροι, το βάρος πέφτει σε δύο Γενικούς Γραμματείς: Τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη που διαχειρίζεται το ΠΑΑ και τον Κώστα Μπαγινέτα που διαχειρίζεται το Ταμείο Ανάκαμψης. Δυστυχώς, όμως, όπως μαθαίνουμε, ο κ. Αυγενάκης έχει παράπονα για την αδυναμία απορρόφησης περισσότερων πόρων. Αντίθετα και στις δύο περιπτώσεις παρατηρείται μειωμένη απορροφητικότητα.





Μέχρι στιγμής ο Λευτέρης Αυγενάκης, επηρεασμένος και από την προηγούμενη κυβερνητική θέση που κατείχε, έβγαλε «κίτρινη κάρτα». Τι θα ακολουθήσει; Θα φανεί στην… απορροφητικότητα!

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου